Asgjë Sikur Dielli | Disident

Go To Artist Page

Recommended if You Like
Bono Eddie Vedder Mick Jagger

More Artists From
Albania

Other Genres You Will Love
Rock: Adult Alternative Pop/Rock Rock: Adult Contemporary Moods: Featuring Guitar
Sell your music everywhere
There are no items in your wishlist.

Disident

by Asgjë Sikur Dielli

Alternative Rock from Kosovo/Albania with traditional sauce. Asgjë Sikur Dielli = Nothing Like the Sun.
Genre: Rock: Adult Alternative Pop/Rock
Release Date: 

We'll ship when it's back in stock

Order now and we'll ship when it's back in stock, or enter your email below to be notified when it's back in stock.
Continue Shopping
available for download only
Share to Google +1

To listen to tracks you will need to update your browser to a recent version.

  Song Share Time Download
clip
1. Unë Të Dua Ty
4:00 $0.99
clip
2. Nuk Mund T'kuptoj
3:51 $0.99
clip
3. Pionier
4:22 $0.99
clip
4. Disident
4:36 $0.99
clip
5. Melankoli
3:16 $0.99
clip
6. Adresa
3:41 $0.99
clip
7. Ma Leht' Pa Dhimbje
3:13 album only
clip
8. Bunker (Remix)
4:05 album only
Downloads are available as MP3-320 files.

ABOUT THIS ALBUM


Album Notes
Through lyrics with provocative metaphors, mainly topics from social life and with a deeper style, Asgjë Sikur Dielli (ASD) have created an authentic music atmosphere, aspiring to become the cult band of alternative music in Kosovo. The latest release "Disident" follows the trend. The group was established in the mid 90’s, when Alban Nimani (vocalist) and Bujar Hundozi (guitar) collaborated. In 1999 ASD recorded its first critically acclaimed album "1". The single “Mendoja çdo gjë merr fund pa ty” ("I thought that everything would end without you") became a hit on the music charts in Kosovo and Albania.

The band followed with success with their sophomore release "Ndodhemi” (“We remain") (2005). The album contains 11 songs including the hits: “Ku ka më mirë se me qenë shqiptar?” ("Is there any better than being Albanian?") and "Ndodhemi” (“We remain"). In 2009 the group publishes another hit single "Ma leht’ pa dhimbje" (“Easier without pain”).

In June 2015 Asgjë Sikur Dielli (Nothing Like the Sun) releases the single “Unë të dua ty” ("I Love You") from the album "Disident". Enjoy.

Vocal: Alban Nimami
Guitar: Bujar Hundozi
Battery: Fatos Berisha
Bass guitar: Labinot Krasniqi
Keyboard, SF: Faton Dolaku
Music and lyrics: ASGJË SIKUR DIELLI
Producer: ASGJË SIKUR DIELLI
Recording, mixing and mastering: Faton Dolaku, LSS Productions
Picture Group: Beni Cufi
The concept and design: Kavalo Studio, Endri Dani Olson Lamaj
Thank you to Dr. Michael Waschak for the use of his instruments.

We thank everyone who helped in making this album.

--

Përmes teksteve me metafora provokative, kryesisht me tema nga jeta sociale dhe me një stil më të thellë, Asgjë Sikur Dielli (ASD) ka krijuar një atmosferë autentike muzikore, duke arritur kështu që të bëhet bend kult i muzikës alternative kosovare. Albumi i fundit “Disident” është vazhdim i trendit. Grupi u krijua nga mesi I viteve '90, kur Alban Nimani (vokalist) dhe Bujar Hundozi (kitarë) u takuan dhe vendosën që të punojnë së bashku. Në vitin 1999 ASD realizon albumin e parë "1" i cili menjëherë u pranua nga dëgjuesit dhe kënga "Mendoja çdo gjë merr fund pa ty" u bë hit në toplistat muzikore kosovare dhe shqiptare. Më pas vazhdon suksesi i tyre me albumin e dytë të realizuar në vitin 2005 të titulluar "Ndodhemi". Albumi përmbanë 11 këngë, përfshirë këngët “Ku ka më mirë se me qenë shqiptar?” dhe “Ndodhemi”.

Në 2009 grupi publikon hit singlin “Ma leht’ pa dhimbje”. Në qershor 2015 grupi e lanson singlin “Unë të dua ty” nga albumi “Disident”. Kënaquni.

Vokal: Alban Nimami
Gitarë: Bujar Hundozi
Bateri: Fatos Berisha
Bas Gitarë: Labinot Krasniqi
Tastierë, SF: Faton Dolaku
Muzika dhe teksti: ASGJË SIKUR DIELLI
Producent: ASGJË SIKUR DIELLI
Rregjistrimi, miksimi dhe masterizimi: Faton Dolaku, L.S.S Productions
Fotografia e grupit: Beni Cufi
Koncepti dhe dizajni: Kavalo Studio, Endri Dani, Olson Lamaj

Faleminderit Dr Michael Waschak për përdorimin e instrumenteve të tij.

Falenderojmë të gjithë ata që ndihmuan në realizimin e këtij albumi.

Read more...

Reviews


to write a review