Order 3 or more CDs and get 1¢ domestic shipping through 03/31/2020.
Free Mc's | Nje Komb Nje Kombetare

Go To Artist Page

Album Links
facebook page youtube channel

More Artists From
Greece

Other Genres You Will Love
Electronic: Dance Pop: with Electronic Production Moods: Mood: Fun
There are no items in your wishlist.

Nje Komb Nje Kombetare

by Free Mc's

Kenge kushtuar Skuadres Kombetare Shqipetare Te Futbollit dhe kualifikimit te saj ne Fazen Finale Te Kampionatit Europian te Futbollit, EURO2016
Genre: Electronic: Dance
Release Date: 

We'll ship when it's back in stock

Order now and we'll ship when it's back in stock, or enter your email below to be notified when it's back in stock.
Continue Shopping
available for download only
Share to Google +1

To listen to tracks you will need to update your browser to a recent version.

  Song Share Time Download
clip
1. Nje Komb Nje Kombetare
4:15 $0.99
Downloads are available as MP3-320 files.

ABOUT THIS ALBUM


Album Notes
Free Mc's! Kur lexon kete emer menjehere te bie ndermend termi i njohur MC qe perdoret ne mase te gjere ne zhanrin e muzikes hip-hop, r&b, rap. Dhe keni te drejte.Sic e dini shumica e kengeve tona i perkasin kesaj rryme. Por le ti hedhim nje sy me hollesisht emrit FREE MC'S. Do tju orientioj ne nje deshifrim ndryshe te permbajtjes: Free Music Culture Spirit, ose ne shqip Shpirti i Muzikes dhe Kultures se Lire. Pra nese ndonjehere ju ka lindur pyetja si nje grup me te tille emer kendon dhe jashte kesaj rryme , kjo eshte pergjigjia. Ne albumet tona do te gjeni gjithmone kenge te tilla, perpunime te ndryshme apo krijime origjinale ku do te nderthuren rryma dhe zhanre te ndryshme muzikore, duke u dhene nuanca bashkekohore por njekohesisht duke ruajtur dhe respektuar origjinalitetin e tyre. Nje kenge e tille eshte single qe po ju paraqesim, Nje komb nje kombetare.

Read more...

Reviews


to write a review